Noutati

Wacom lansează o nouă tabletă din seria Cintiq, dedicată profesioniştilor în devenire, studenților și entuziaștilor

 

Bucuresti, Romania - 9 Ianuarie 2019 - În cadrul Consumer Electronic Show (CES), Wacom anunţă o nouă gamă de tablete grafice. Wacom Cintiq 16 este o alegere fantastică pentru schiţe digitale, ilustraţii şi desen tehnic, fiind rezultatul celor 35 de ani de expertiză acumulaţi de companie. Noua tabletă Cintiq este special concepută pentru tinerii profesionişti, entuziaşti creativi, studenţi din domeniul artei sau pur şi simplu oameni pasionaţi de desen, ce caută fiabilitatea premium oferită de tabletele Wacom, dar care nu au neapărată nevoie de funcţiile avansate disponibile pe seria Cintiq Pro.

 

 

NOU! Hikvision Intelligent Storage, acum in exclusivitate prin MGT

Hikvision este cel mai important furnizor mondial de produse și soluții inovatoare de supraveghere video, cu peste 20.000 de angajați, dintre care peste 9.300 sunt ingineri în cercetare și dezvoltare. Compania investește anual 7 - 8% din veniturile sale în cercetare și dezvoltare, pentru continuarea inovării produselor.

 

 

 

Shuttle P20U, PC All-in-one compact, cu caracteristici convingătoare. Solutia perfecta la punctul de vanzare.

 

Lansarea XPC P20 este rezultatul multor ani de experienta in dezvoltarea PC-urilor de tip All-in-one. Cu un display cu diagonala de de 11.6" (echivalentul a 29,5 cm), acest device poate fi utilizat in aplicatii care nu erau disponibile pe modelul anterior, cu display mai mare, X50. Prin urmare, P20U nu este numai mult mai mic, avand in aceasi timp si un ecran multi-touch capacitiv, si de asemenea caracteristici care il fac foarte util in diverse aplicatii practice

 

 

 

Proiectate și fabricate din materiale premium, cablurile Verbatim corespund nevoilor unui stil de viață mobil.

 

Într-o lume în care ne bazăm pe dispozitivele noastre mobile nu numai pentru apeluri telefonice, ci și pentru social media, fotografie, video, navigare pe Internet, e-mailuri și muzică, avem nevoie și de încărcarea rapidă a acestor dispozitive

 

 

 

 

Creative lansează Sound BlasterX G6: Cel mai bun upgrade audio de gaming pentru PS4, Nintendo Switch, Xbox și PC


Creative lansează astăzi Sound BlasterX G6, cea mai recentă adiție a binecunoscutei serii de amplificatoare pentru jocuri și plăci de sunet USB. Sound BlasterX G6 se bazează pe succesul predecesorului său Sound Blaster G5, oferind o serie de îmbunătățiri semnificative ce îl ajută să fie cel mai bun din clasa sa.

Data publicare : 30 august 2018

 

 

Noul produs reprezentativ PocketBook Touch Lux 4 - pentru a citi confortabil în orice moment


Anunțându-și noua linie de produse, PocketBook prezintă următoarea generație a seriei Touch Lux. PocketBook Touch Lux 4 este un e-reader ultra-ușor și compact, cu ecran tactil și lumină frontală, într-un nou design industrial unic.

Data publicare : 30 august 2018

 

 

 

Noul PocketBook Basic Lux 2 - un mod simplu de a fi la modă


Anunțându-și noua linie de e-readere ultra-ușoare și compacte, PocketBook prezintă PocketBook Basic Lux 2, un produs ușor de utilizat și prevăzut cu ecran E Ink CartaTM cu rezoluție HD și lumină frontală.


 

Data publicare : 30 august 2018

 

 

 

BenQ W1700 câștigă EISA Best Buy Projector 2018-2019


 BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovaţii în domeniul soluțiilor de imagine și lider global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP®, primeşte pentru modelul W1700, premiul European EISA Best Buy Projector 2018-2019. Premiul va fi prezentat companiei în cadrul primei zile a IFA Berlin 2018, care va avea loc pe 31 August 2018.

 

 

 

Verbatim Hub USB-CTM cu HDMI 4K


Verbatim îşi extinde portofoliul de accesorii cu un nou hub USB-C cu HDMI - acest adaptor multi-port USB-C subțire vă permite să conectați, prin portul HDMI, mai multe dispozitive / accesorii, inclusiv un monitor 4K. Designul elegant, compact, cu finisaj metalic face din acest dispozitiv portabil unul perfect pentru utilizarea în mișcare.

Data publicare: iunie 2018

 

 

HDD Verbatim cu cititor de carduri SD încorporat


Verbatim a lansat o unitate hard disk externă unică, cu un slot încorporat pentru cititor de carduri SD, care permite utilizatorilor să transfere fișiere de pe carduri SD și să creeze copii de siguranţă pe hard disk sau pe computer. Atunci când sunt conectate la laptop, unitatea hard disk și cititorul de carduri arată ca două unităţi separate, permițând transferul de fișiere de pe cardul SD din cititorul de carduri în spațiul de stocare al hard disk-ului sau pe laptop și invers.

Data publicare: iunie 2018