Cum comand

1. Cum comand in platforma ?
2. Cum platesc ?
3. Livrarea

Cum cumpar ?
Cumpararea produselor o puteti face comandand online, telefonic sau prin email.

Comanda online
           Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda, produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
           Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
- Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
- Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In curs de confirmare". In momentul procesarii comenzii de catre mgt.ro, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii "Comanda confirmata".

            Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
            Telefonand la 021.232.88.94021.232.88.99 un agent de vanzari mgt.ro va va prelua comanda.

Comanda prin email           
In sectiunea contact puteti trimite comanda dumneavostra folosind formularul ”Trimite un mesaj”       
•    Seleclati departamentul: ”Vanzari”
•    Completati adresa dumnevoastra de e-mail
•    Mesaj: completati datale dumneavoastra (nume, prenume, numar de telefon) si produsul/produsele pe care le doriti.
Nu exista valoare minima pentru o comanda.

Cum platesc ?

    Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:
•    La sediul nostru: numerar 
•    Plata prin virament bancar (ordin de plata). Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. MGT EDUCATiONAL S.R.L.
•    Plata ramburs:  platesti in numerar la livrare. Daca optati pentru aceasta modalitate de plata in afara Bucurestiului va fi necesar sa achitati valoarea returului catre sediul nostru  10 Ron din valoarea comenzii.

Livrarea

 

 

Taxele de livrare se calculeaza conform tarifelor si algoritmilor de calcul Nemo Express descrisi la http://www.nemoexpres.ro/tarife.asp

Pentru situatiile in  care se opteaza pentru alta modalitate de livrare sau se negociaza alte tarife, acestea vor fi comunicate in scris clientului pe documentele de confirmare a comenzii (proforma, confirmare comanda) si se va livra numai dupa ce costurile au fost confirmate in scris de respectivul client.