VERBATIM | Work remotely

Lucrati de la distanta?
Configurarea corecta poate fi cheia succesului dvs.

Lucrul de la distanta este o tendinta in curs de dezvoltare de ceva timp si observam o crestere a numarului de angajati care lucreaza de acasa. Totusi, aceasta poate fi o adevarata provocare.


Probabil ca trebuie sa va adaptati modul in care lucrati si modul in care interactionati cu familia, prietenii si colegii.
Ceea ce este, de asemenea, important este sa aveti un spatiu confortabil in care sa lucrati, impreuna cu toate echipamentele necesare.


A avea la indemna dispozitivele potrivite care sa va mentina conectat, sa functioneze eficient si sa accepte efectuarea de copii de rezerva fiabile poate fi vital.


Gama de produse de stocare si accesorii Verbatim va ofera siguranta ca echipamentele dvs. vor fi disponibile atunci cnd veti avea cea mai mare nevoie de acestea!

Solutii de stocare

Unitati SSD interne

Prin inlocuirea unei unitati HDD sau SSD vechi cu o unitate SSD noua de inalta performanta de la Verbatim, puteti creste considerabil performanta sistemului dvs., facnd PC-ul sa porneasca mai rapid, programele sa raspunda mult mai rapid si sa permita multi-tasking mai eficient atunci cnd lucrati de acasa.

VEZI PRODUSELE

Hard disk USB 3.0 de tip Store 'n' Go

Stocati si transferati fisierele digitale si de lucru din fiecare zi pe aceasta unitate cu adevarat mobila. Designul elegant al acestuia se potriveste bine cu desktopul modern si este insotitorul perfect al laptopului.

Culori disponibile

VEZI PRODUSELE

Securitatea datelor


Produse criptate AES-256 pentru a va mentine datele de lucru in siguranta in orice moment

Utilizati datele in afara biroului? Folositi solutii criptate pentru conformitate si siguranta.


AES inseamna Advanced Encryption Standard (Standard avansat de criptare). Este un cifru cu bloc simetric care este adoptat in intreaga lume pentru a cripta datele sensibile.


256
de biti se refera la lungimea cheii de criptare utilizate pentru a cripta un flux de date sau un fisier. Un hacker sau cracker va avea nevoie de2256 combinatii diferite pentru a sparge un mesaj criptat pe 256 de biti.

 

AES nu a fost niciodata spart prin cracking si este sigur impotriva oricaror atacuri prin forta bruta.

VEZI PRODUSELE

Unitati de disc optic

Pentru protectie completa, un utilizator sau o organizatie trebuie sa aiba datele salvate si arhivate offline.
Discurile optice continua sa fie cel mai bun format pentru stocarea fisierelor importante pe termen lung. Unitatile de disc optic Verbatim va permit sa va conectati cu usurinta si sa creati copii de rezerva ale tuturor fisierelor si documentelor esentiale de birou. O combinatie perfecta de folosit cu discurile dvs. optice.

VEZI PRODUSELE

Accesorii

Minimizati incurcarea cablurilor si mariti posibilitatile de lucru cu hub-urile si adaptoarele Verbatim

Hub-uri si adaptoare

Lucrul de acasa poate necesita sa utilizati accesorii suplimentare pentru cel mai recent laptop. Verbatim are o gama de hub-uri si adaptoare cu mai multe porturi slimline, care vor ajuta utilizatorii care lucreaza de acasa sa aiba mai multe optiuni privind stilul de lucru, oferind libertatea de a avea performante in toate tipurile de scenarii dificile.

VEZI PRODUSELE

Mouse

Lucrul de acasa poate insemna ca incepeti sa lucrati mai multe ore pe laptop sau PC. Pe lnga pauze regulate, este posibil sa aveti nevoie de un mouse confortabil cu care sa lucrati. Mouse-ul optic de birou wireless cu 8 butoane Deluxe Verbatim are un design ergonomic neted si o forma conturata, cu o suprafata usor de prins, pentru a se asigura ca utilizatorul ramne confortabil dupa ore de lucru la laptop sau PC. Daca doriti ceva mai colorat, Go-Nano este special conceput pentru confort si control cu o suprafata de prindere neteda, texturata. in plus, ambele mouse-uri sunt wireless, reducnd la minimum incurcarea cablurilor pe biroul dvs. de acasa!

VEZI PRODUSELE

Pentru mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi la adresa vanzari@mgt.ro

Urmareste-ne pe facebook linkedin youtube