Noutati

Newline Flex

EXPRIMA-TE IN SPATIUL DE LUCRU DIGITAL

Touch-ul a devenit a doua natura. Dispozitivele tactile trebuie sa va inteleaga intentia atunci cand le atingeti si scrierea trebuie sa se simta ca un proces natural. Flex a fost dezvoltat avand in vedere aceste nevoi.

 

 

Surefire be on FIRE! NOU by Verbatim

Indiferent de jocul pe care il joci, ai nevoie de kitul potrivit pentru a castiga. Rezistent, usor de utilizat, rapid ca fulgerul - SureFire te va sustine. Jocurile sunt mari.... si nu doar in ceea ce priveste popularitatea! Daca iti place sa joci cele mai recente jocuri, stii deja ca acestea iti vor ocupa rapid spatiul.

 

 

 

Verbatim Camera Day

Atunci cand intrebati oamenii despre valorile pe care le-ar salva din casele lor in flacari, unul dintre cele mai frecvente raspunsuri este albumul cu fotografii sau computerul sau dispozitivul de stocare pe care si-au salvat imaginile digitale.

 

 

Whiteboarding digital pentru brainstorm virtual

Majoritatea aplicațiilor de videoconferință, inclusiv Zoom și Microsoft Teams au o funcție de whiteboard. Dar ai nevoie de ceva cu care să scrii și să desenezi. Nu poți să desenezi cu un mouse sau trackpad. O tableta Wacom este instrumentul perfect pentru o tablă virtuală.

 

WACOM & mozaBook - solutii pentru invatamant la distanta

MGT, impreuna cu partenerii sai, vin in sprijinul unitatilor de invatamant, profesorilor si elevilor cu o serie de produse care pot contribui la imbunatatirea procesului de invatamant la distanta (usureaza munca si pot transforma cursurile online in experiente interactive si atractive atat pentru profesori cat si pentru elevi).

 

Alaris INfuse Smart Connected Scanning Solution

Organizatiile se confrunta cu o nevoie crescanda de a obtine cat mai rapid date in diferitele aplicatii aferente proceselor lor de afaceri.

Solutia INfuse, bazata pe experienta KODAK Alaris in domeniul digitalizarii documentelor, ajuta la eficientizarea proceselor dumneavoastra punand documentele in format digital la dispozitia aplicatiilor folosite in organizatie.

 

 

 

VERBATIM | Work remotely

Lucrul de la distanta este o tendinta in curs de dezvoltare de ceva timp si observam o crestere a numarului de angajati care lucreaza de acasa. Totusi, aceasta poate fi o adevarata provocare.

Probabil ca trebuie sa va adaptati modul in care lucrati si modul in care interactionati cu familia, prietenii si colegii.
Ceea ce este, de asemenea, important este sa aveti un spatiu confortabil in care sa lucrati, impreuna cu toate echipamentele necesare.

 

Wacom One - O lume intreaga de noi posibilitati

Las Vegas, Nev. - 10 Ianuarie 2020 - În cadrul Consumer Electronics Show, Wacom a anunțat Wacom One, o tabletă grafică de 13" la un preț avantajos, pentru noua generație a creatorilor de conținut.
Noul model reprezintă o sursă de inspirație pentru începători, creatori de conținut și utilizatori care lucrează vizual, facilitând realizarea de schițe, desene și adnotări. Dispozitivul pune la dispoziția utilizatorului un ecosistem cât se poate de diversificat, oferind compatibilitate cu MacOS, Windows și Android, un pachet software pentru creație și suport pentru diverse pen-uri.

 

Idei pentru cadouri de Craciun, de la Verbatim!

Toată lumea visează la un gadget de Crăciun. Dacă știți pe cineva care a achiziționat recent un nou laptop elegant, atunci îi va trebui probabil un hub sau un adaptor pentru a-și conecta toate celelalte dispozitive. Bateriile externe sunt întotdeauna un cadou binevenit - cui nu i s-a descărcat bateria telefonului mobil sau a tabletei când era pe drum? Și cu toate fotografiile și videoclipurile realizate în perioada Crăciunului, un SSD sau un hard disk pentru salvarea și realizarea de copii de rezervă ale tuturor acestor fișiere prețioase ar fi o idee excelentă! Aici sunt doar câteva sugestii, dar aruncați o privire la gama completă Verbatim - sigur se găsește ceva acolo și pentru dumneavoastră

 

 

Wacom Cintiq #Comeswith software creative de top!

Regulament promotie "Wacom Cintiq 16/22 cu CLIP STUDIO PAINT EX (6 luni)"

 

 

Care sunt criteriile de care tii cont cand alegi o pereche de casti?

✔Sa se auda bine?
✔Sa fie wireless?
✔Sa tina bateria?
✔Sa aiba un design modern?
✔Sa fie accesibile ca pret?
Castile Outlier Air Sports de la Creative le intruneste pe toate! Afla mai multe despre ele in review-ul video by Androidinfo. Urmareste-l aici

 

Review: Verbatim Fingerprint Secure USB 3.0, stick-ul care iti aduce linistea in privinta securitatii datelor

Datele tale sunt in siguranta?
Daca obisnuiesti sa pastrezi si sa transporti date pe dispozitive mobile, trebuie sa ai in vedere siguranta acestora.
Verbatim Fingerprint Secure USB 3.0 este un stick de memorie cu amprenta, dar si criptare a informatiilor cu AES pe 256 de biti care, pentru a fi sparta, ar necesita sute de ani sau o putere de procesare imensa.
Afla mai multe detalii in review-ul celor de la digipedia.ro

 

 

Cum scrii un DVD la un laptop din prezent? Writer-ul extern Verbatim Blue-Ray Slimline e solutia!

Ai nevoie sa citesti si sa scrii CD-uri, DVD-uri sau Blue-Ray-uri, insa laptopul tau nu are aceasta optiune? Atunci e momentul sa optezi pentru writer-ul extern Blue-Ray Slimline de la Verbatim! Vezi cat este de util si cat de simplu de utilizat, in review-ul celor de la gadgetandstyle: http://gadgetandstyle.ro/2019/10/11/cum-scrii-un-dvd-la-un-laptop-din-prezent-review-writer-extern-blu-ray-slimline-de-la-verbatim/

 

 

Noul NAS Nimbustor 4 de la ASUSTOR!

Comparativ cu modelele anterioare, acesta este gandit inclusiv pentru gameri, hardware-ul utilizat permitand stocarea de stream-uri 4K HDR direct pe NAS, fara a afecta performanta jocului pe care il rulati in acel moment.
Include un procesor quad-core de la Intel, precum si o conexiune HDMI pentru a utiliza NAS-ul fara ajutorul PC-ului.
Arunca o privire asupra celui mai recent lansat NAS Asustor, in review-ul celor de la Lab501: https://bit.ly/2keWPsC

 

 

Wacom lanseaza noua tableta grafica Citiq 22", solutia perfecta pentru cei care studiaza arta si design

Ideal pentru schițe, ilustrații și desen tehnic, noul model Cintiq este proiectat special pentru artiștii și designerii care își doresc să beneficieze de experiența și de fiabilitatea Wacom, dar nu au nevoie de toate funcțiile avansate oferite de gama de produse Wacom Cintiq Pro, precum rezoluția 4K, culorile avansate sau optimizările optice. Mai multe detalii aici.