Newline Flex

 

 

A fi capabil să comunice și să se exprime sunt nevoi de bază ale omului. Pe măsură ce am devenit o societate digitală, interacțiunea cu dispozitivele noastre personale și intuitivitatea au devenit esențiale. Deși dispozitivele personale au fost deja adaptate la utilizator, instrumentele de lucru nu au făcut-o în totalitate.

Captarea vocii într-un mod plăcut, fără ecou sau zgomot de fond, vizualizarea din unghiul corect într-un mod natural și posibilitatea de a vă exprima intuitiv prin atingere și scriere sunt necesare pentru a atinge acest deziderat. Newline a dezvoltat un concept complet nou care vă permite să comunicați la fel de intuitiv în spațiul de lucru digital. Un produs care vă va revoluționa ziua de lucru. Faceți cunoștință cu Flex!

 

BUNĂ, SUNT FLEX
CUM TE NUMEȘTI?


SUNT UN DISPOZITIV DE COLABORARE ALL-IN-ONE

 

SUNT UN DISPOZITIV TOUCH AND WRITING DE CLASĂ MONDIALĂ

 

SUNT UN SISTEM HIGH-END PERSONAL DE
VIDEOCONFERINȚĂ

 

SUNT PLUG AND PLAY PENTRU LAPTOPUL TĂU

 

SUNT CAPABIL SĂ REVOLUȚIONEZ ZIUA DE LUCRU

 

ÎNCÂNTAT DE CUNOȘTINȚĂ!

 

CONTROL CU O SINGURĂ ATINGERE

 

Designul intuitiv al butoanelor vă va asigura că dețineți întotdeauna controlul în timp ce participați la un apel video. Nu toate programele de videoconferință sunt la fel de intuitive. De asemenea, meniurile de control se pot mișca în timp ce alte persoane prezintă. Veți căuta adesea o modalitate de a opri sonorul. Flex asigură că funcțiile enumerate mai sus vă sunt întotdeauna la îndemână, indiferent de modul în care software-ul ar muta meniul de control.

 

EXPRIMĂ-TE ÎN SPAȚIUL DE LUCRU DIGITAL

 

Touch-ul a devenit a doua natură. Dispozitivele tactile trebuie să vă înțeleagă intenția atunci când le atingeți și scrierea trebuie să se simtă ca
un proces natural. Flex a fost dezvoltat având în vedere aceste nevoi. Înclinați cu ușurință Flex într-un unghi confortabil pentru a începe să
scrieți. Respingerea palmei vă permite să utilizați stiloul într-o poziție naturală de scriere. Stiloul activ Flex funcționează fluent cu Windows Ink.
Adnotați pur și simplu orice document folosind orice software și salvați notele.

 

PLUG AND PLAY ÎN ORICE MOD

Pur și simplu conectați laptopul și veți face instantaneu upgrade la o experiență tactilă, de scriere și videoconferință de nivel mondial. Alimentați cu ușurință FLEX cu ajutorul conexiunii USB-C. Nu este nevoie de o perioadă de învățare, trebuie doar să utilizați dispozitivul existent. Doriți să eliminați toată dezordinea și cablurile de pe birou? Conectați un SDM pentru o putere de calcul complet integrată.

 

APELURI VIDEO INTERACTIVE

 

Interacțiunea umană prin apeluri video este adesea obositoare. Calitatea defectuoasă a sunetului sau a imaginii pot conduce la o comunicare neclară. Flex vă poate asigura o experiență mai bună. Captați mai bine vocea fără interferențe de fundal, obțineți imagini clare datorită camerei 4K și o experiență mai bună a sunetului prin difuzoare high-end și subwoofer. 

 

FLEX ESTE PENTRU TOATĂ LUMEA

Indiferent de profesia dumneavoastră, Flex vă ajută să comunicați și să vă exprimați intuitiv în spațiul de lucru digital. La birou, în domeniul de creație, în asistența medicală, într-o sală de clasă sau de lectură sau în cel mai personal spațiu de lucru, „acasă”. Creșteți productivitatea, participați la apeluri video și găzduiți sesiuni de lucru colaborativ.

 

FLEX

 
Pentru mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi la adresa vanzari@mgt.ro
 
Urmareste-ne pe facebook linkedin youtube