Tableta grafica, instrument de lucru pentru profesori

 

Noul mediu de invațare a creat noi provocari la care profesorii trebuie sa raspunda. Wacom are aproape 40 de ani de experienta in furnizarea de solutii tehnologice care permit oamenilor sa creeze si sa lucreze digital.
Expertiza noastra provine din sectoarele creative si tehnice; suntem renumiti in arta, design si inginerie. De asemenea, produsele si serviciile noastre sunt folosite  de persoane din sectorul educational pentru suportul pe care il ofera  atat profesorilor, cat si elevilor. Cu Wacom profesorii si studentii beneficiaza de cei peste 35 de ani de inovatie, know-how si colaborare cu parteneri de software si tehnologie de creatie.

Wacom colaboreaza cu profesori – atat pentru materiile creative, cat si pentru disciplinele tehnice și generale. Impartasim experienta profesorilor in cateva materiale

 
 

Sunt vremuri interesante si pline pe provocari. Una dintre ele este scoala online, atat pentru elevi cat si pentru profesori. Wacom a inteles nevoile profesorilor și ale studenților prin pregatirea unei game de oferte dedicate și materiale educationale

 
 

Prin achiziționarea uneia dintre tabletele Wacom Intuos sau Wacom One puteți beneficia de versiunea gratuita de trei luni a software-ului Collaboard, ExplainEverything, Kami, Limnu si Pear Deck. Aceste aplicații ofera instrumente excelente pentru lucrul cu o tabla interactiva, meditații video si taskuri online. Inregistrați-va produsul pe Wacom Desktop Center si descarcati aplicațiile disponibile.

 
 

 

Oferte speciale

Interesat de achizitii de volum pentru scoala ta? Wacom ofera preturi si asistenta pentru scolile si universitatile care doresc sa achizitioneze instrumentele potrivite pentru invatamant la distanta.
 

*
*
*