Olympus lansează cel mai puternic obiectiv cu zoom tele de pana acum

 

COMUNICAT DE PRESĂ


Noul M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 cu zoom 16.6x este obiectivul all-around ideal pentru fotografii entuziaști


Olympus lansează cel mai puternic obiectiv cu zoom tele
de până acum pentru camerele foto mirrorless


București, 14 februarie 2019 - M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 este un obiectiv cu factor mare de zoom 16.6x și un design optic superb, cu performanțe de reprezentare vizuală excelente, pe întreaga plajă focală, de la unghi larg la telefotografiere, care stabilește noi standarde printre obiectivele cu zoom pentru camere mirrorless. Dispunând de un sistem de focalizare automata (AF) de mare viteză şi precizie, cu un design uimitor de compact şi   uşor, cu protecţie împotriva prafului, stropirii şi îngheţului, acest obiectiv versatil este un companion perfect, ideal pentru fotografia de stradă sau pentru fotografierea peisajelor și oamenilor.


Performanță zoom de top într-un corp rezistent la intemperii


Cu un factor de mărire de 16.6x, M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 dispune de cel mai puternic zoom de până acum1, dintre toate obiectivele pentru camere mirroless. Prin intervalul de distanțe focale acoperit 12-200mm (echivalent format 35mm: 24-400mm), de la unghi larg până la telefoto și prin păstrarea designului compact și ușor pentru care Olympus este recunoscut, acest obiectiv este ideal pentru o varietate de situații de fotografiere.
Forma constructivă solidă, rezistentă la praf, stropiri și îngheț, cunoscută de la seria M.Zuiko PRO, conferă noi rerspective, oferind utilizatorilor posibilitatea de fotografia în orice condiții de vreme.


Designul optic al obiectivului vizează obținerea unor imagini de calitate
superioară cu ajutorul sistemului AF precis și de de mare viteză


Pentru a elimina aberațiile și distorsiunile cromatice de-a lungul întregului interval de zoom, menținând în același timp un design compact, inginerii Olympus au acordat o atenție deosebită distribuirii elementelor optice speciale incluzând lentile Super ED și asferice. Tratamentul special de acoperire ZERO (Zuiko Extra-low Reflection Optical) reduce la minim efectele datorate reflexiilor nedorite, umbrele și imaginile fantomă. În plus, ED 12-200mm F3.5-6.3 este echipat cu un mecanism de focalizare MSC (Movie and Still Compatible) care folosește un sistem intern pentru focalizare, cu deplasarea unei singure lentile, ușoare. Acest lucru permite o performanță AF de mare viteză pentru a nu rata oportunitățile de fotografie care pot apărea în fracțiuni de secundă.


Disponibilitate & preț


Noul obiectiv M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 va fi disponibil începând cu sfărșitul lunii martie 2019 la un SRP2 de 4199 lei. Ca la oricare altă cameră și obiectiv Olympus, ED 12-200mm F3.5-6.3 poate beneficia de o extensie gratuită de garanție3 înregistrând produsul prin intermediul platformei MyOlympus la ww.my.olympus.eu.
Specificațiile produsului pot fi modificate fără notificare. Verificați site-ul Olympus la www.olympus.ro pentru cele mai recente specificații.


1 Cel mai mare factor de mărire dintre obiectivele cu zoom pentru camera mirroless (în februarie
2019).
2 Preț recomandat de retail
3 Șase luni în plus față de garanția legală din țara de cumpărare.

Pentru întrebări şi informaţii adiţionale, vă rugăm să îl contactaţi pe:
Bogdan Ionitoiu
MGT EDUCATIONAL SRL
Tel.: +4 021-232.88.94
Email: olympus@mgt.ro


Despre Olympus


Olympus Europa este sediul central al Olympus Corporation, Tokyo pentru activităţile desfăşurate regiunile Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). În calitate de leader mondial în tehnologia optică şi a preciziei digitale, Olympus furnizează soluţii inovatoare pentru cele mai moderne sisteme medicale şi camere digitale, precum şi soluţii ştiinţifice. Produsele premiate ale companiei sunt instrumente pentru detectarea, prevenirea şi vindecarea bolilor, fac posibilă cercetarea ştiinţifică şi documentarea vieţii cu libertate artistică. În mâinile utilizatorilor, produsele Olympus de înaltă tehnologie fac viaţa oamenilor mai sănătoasă, mai sigură şi mai împlinită.

Mai multe informaţii pe site-ul http:/www.olympus.ro 


 

M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3


> Obiectiv cu zoom 16.6xcare
dispune de cel mai puternic
zoom din clasa sa de produse1

> Design compact și ușor, fărărival, într-o formă constructivă
rezistentă la praf, stropiri și
îngheț, pentru fotografiere în
orice tip de mediu

> Design optic superb cuperformanțe de reprezentare
vizuală excelente, pe întreaga
plajă focală

> Sistem AF précis și de mareviteză atât pentru captarea
imaginilor, cât și a cadrelor
video

> Ideal pentru a fotografiapeisaje, oameni și pentru
fotografie de stradă

> Performanțe superioare lafotografierea de detalii macro,
de la o distanță minimă de
lucru de aproximativ 10cm

> Dimensiuni: diametru maximØ77.5mm x lungime 99.7mm

> Greutate: aprox. 455 g
> Disponibil începând cu sfărșitullunii martie 2019 la un SRP2 de
4199 lei

https://www.olympus.ro/site/ro/c/lenses/om_d_pen_lenses/m_zuiko/m_zuiko_digital_12_200mm_f3563/index.html