IRIS File Corporate

Termen livrare: Intreaba
 • Producator: IRIS
 • Garantie: 0 ani
 • Cod producator:
 • Puteti comanda acest produs:
 • Online
 • La telefon: 021.232.88.94 - 021.232.88.98
Cards

Pret SRP cu TVA: 1199.00 LEI
Nu esti hotarat ?
Pret:
91597 lei

Descriere produs

IRISFile poate rula impreuna cu Microsoft SOLServer 2005 sau Microsoft SOLServer Express 2005. De asemenea, IRISFiIe Corporate poate fi utilizat cu ceea ce se numeste o baza de date portabila, care nu necesita o conexiune SOLServer
Importul Documentelor
Importati documente electronice de toate tipurile, precum: TIFF,JPEG,PDF,Word, Excel,PowerPoint, mesaje email, si multe altele. In timpul acestui proces, puteti extrage automat informatii text integrale din documente Windows, ceea ce permite cautarea secventelor de text si cautarea pe baza campurilor de indexare. Informatiile de indexare pot fi importate odata cu documentele si asociate cu campurile de indexare corespondente.
Mutati fisiere cu drag-and-drop direct din My Computer si Microsoft Outlook in IRISFiIe.
Folosind functia Active Import, pot fi programate comenzi de monitorizare a unor directoare aflate intr-un server sau disc local, pentru importuri automatizate regulate.
Scanati documente tiparite direct in IRISFiIe folosind o sursaTWAIN. Documentele scanate si importate in IRISFiIe sunt salvate ca fisiere TIFFsau PDF.


Stocare si indexare organizata
Organizati documentele in directoare structurate pe niveluri multiple. Numar nelimitat de directoare si subdirectoare continute intr-o singura baza de date.
Indexati documentele din IRISFiIe, sau importati documente cu informatii de indexare. Permite de asemenea indexarea directoarelor. Aceasta metoda unica de indexare a directoarelor permite utilizatorilor sa asocieze cu directoarele si alte tipuri de index decat numele directorului.
Cautare si Recuperare
Cautati secvente integrale de text in documentele din IRISFiIe, chiar si la niveluri multiple. Aceasta capabilitate unica de cautare multi-nivel permite utilizatorilor sa efectueze cautari filtrate. Efectuati o cautare, apoi mai efectuati inca o cautare in lista de rezultate. Permite cautarea intervalelor de timp precum si a intervalelor numerice.
Vizualizarea Documentelor
Un document poate fi accesat de mai multi utilizatori simultan, ca atare documentele sunt intotdeauna disponibile. Primul utilizator autentificat care deschide documentul va avea drepturi
depline; daca alti utilizatori acceseaza documentul in acelasi timp, acestia vor avea doar drept de vizualizare.
Documentele pot fi deschise si editate in afara IRISFiIe. pecificati programul de vizualizare sau executie pentru fiecare format de fisier in parte. Aceasta specificatie este stabilita pentru fiecare utilizator si statie de lucru in parte.
Formatele de fisiere compatibile cu modulul de vizualizare IRISFiIe includ: tiff, jpg, bmp, gif, pdf, doc, xls, ppt, txt, rtf, msg, eml, htm, html. Si alte formate pot fi stocate in IRISFiIe si deschise pentru vizualizare intr-o aplicatie externa, cu ajutorul functiei de lansare.
Editarea Documentelor
Editati si salvati documentele direct din IRISFiIe . Documentele pot fi editate si atunci cand sunt deschise intr-o aplicatie externa. Daca doi utilizatori acceseaza simultan acelasi document, primul utilizator care deschide documentul va beneficia de drepturi depline; daca alti utilizatori acceseaza acelasi document, acestia vor avea doar drept de vizualizare. Utilizatorii care au
acces doar pentru vizualizare, vor receptiona un mesaj in acest sens..
Adnotarea Documentelor
Adnotarile precum insemnari colorate, text, subliniere, desene si obiecte grafice pot fi adaugate intr-un document TIFF,fie ca elemente distincte intr-un suprastrat virtual sau direct in documentul original, ca parte a imaginii. Tehnica de scriere in suprastrat asigura integritatea documentelor originale. La utilizarea tehnicii de scriere pe suprastrat, puteti alege ca adnotarile sa apara la tiparirea documentelor sau transmiterea acestora prin email din IRISFiIe .Daca adnotarile sunt inregistrate direct in imaginea TIFF,acestea devin parte integrata a imaginii si nu mai pot fi sterse sau modificate.
Control Versiunilor
Cu ajutorul functiei de control al versiunilor, utilizatorii pot edita documente si pot salva modificarile intr-o noua versiune a documentului, fara a suprascrie acel document. Istoricul versiunilor este inregistrat si poate fi urmarit. Utilizatorii pot vizualiza versiuni mai vechi ale documentelor fara a avea posibilitatea de revenire la o versiune precedenta riscand sa piarda versiunile ulterioare.
Notele Fisierelor
Atasati notite la documente. Notele fisierelor sunt comentarii care pot fi adaugate tuturor tipurilor de fisiere, ca atasamente, nu ca adnotari.
Etichete de Prescurtare - Bates Label
Adaugati etichete de prescurtare (Bate Label) fisierelor TIFF. Numere de pagini consecutive pentru imagini cu mai multe pagini. Alegeti tipul caracterelor, dimensiunea, si locatia etichetei in imagine.
Tiparirea Documentelor
Tipariti documentele direct din interfata IRISFiIe .Daca adnotarile au fost adaugate fisierului TIFFdar nu au fost inregistrate direct in imagine, utilizatorii pot opta pentru tiparirea documentelor cu sau fara adnotari.
Exportul Documentelor
IRISFiIe exporta toate tipurile de fisiere in acelasi format in care au fost stocate. Puteti exporta documente din IRISFiIe individual sau grupate. Exportati intregul continul al unui director din baza de date, sau intreaga baza de date. Structura bazei de date poate fi reprodusa in directorul destinatie daca se specifica acest lucru. Exportati informatiile de indexare ale documentului intr-un fisier cu informatii despre baza de date de tip flat file. Utilizatorii pot muta documentele direct din IRISFiIe intr-o fereastra Windows sau pe desktop, folosind tehnica drag-and-drop.
Securitatea Documentelor
Accesul in IRISFiIe este posibil cu un nume de utilizator si parola asociata. IRISFiIe stocheaza toate documentele din baza de date intr-o locatie specificata de administrator. in sectiunea de administrare, un jurnal complex de auditare inregistreaza toate activitatile executate in IRISFiIe inregistrarile includ numele fisierului, numele utilizatorului, actiunea executata, descrierea
actiunii, ora si data acesteia. Printre actiunile stocate in jurnal se numara: vizualizarea, transmiterea prin email, tiparirea, activitatile ce tin de fluxul de lucru, import, export, modificari de index, etc.
Administrarea Mesajelor Email
Interfata integrata MAPI permite stocarea automata si manuala a documentelor din Microsoft Outlook, Pot fi capturate informatiile precum data de receptionare/transmitere, destinatar, destinatar aditional, destinatar aditional ascuns, expeditor, subiect, si atasamente. Pot fi utilizate filtre pentru a defini ce mesaje vor fi importate in IRISFiIe . Utilizatorii pot muta mesajele email direct din Microsoft Outlook in IRISFiIe folosind tehnica drag-and-drop.
Fluxul de Lucru
IRISFiIe integeraza o functie de administrare a fluxului de lucru. Aceasta functie permite administratorului sa creeze fluxuri de lucru in baza de date, sa le asocieze cu utilizatori autorizati, si sa securizeze etapele fluxului. Puteti crea un director de monitorizare (watch folder) in baza de date, iar cand sunt adaugate fisiere noi acestea pot fi integrate automat intr-un anumit flux de Iuru. Fluxurile de lucru pot fi programate sa transmita utilizatorilor mesaje de atentionare atunci cand documentele sunt gata de procesare. Fluxurile de lucru pot contine atatia pasi cati necesita proiectul utilizatorului.
Link
IRISFiIe contine o functie de acces rapid care permite utilizatorilor sa defineasca anumite combinatii de taste ce vor deschide automat IRISFiIe si vor genera o cautare in campurile de indexare. Aceasta functie este specifica fiecarui computer, chiar si cand acestea sunt parte dintr-o retea. Dupa stabilirea combinatiilor de taste, utilizatorii pot selecta un cuvant sau o fraza din orice aplicatie rulata sub Windows (Word, Explorer, Internet, etc.) si pot apasa combinatia de taste. Aceasta va deschide IRISFiIe (deca nu este deschis deja) si va cauta cuvantul sau fraza in campurile de indexare corespondente specificate pentru acea combinatie de taste.
OCR
Utilizati motorul OCR IRISFiIe puternic si precis pentru a converti imaginile TIFFsi PDFin text. Convertiti documente din fisiere TIFFin PDFsau din PDFin TIFFin procesul OCR,sau pastrati documentele in formatul nativ. Convertiti un singur document sau mai multe documente odata. Dupa rularea documentelor prin motorul OCR,continutul acestora va face obiectul cautarilor folosind functia de cautare a textului integral.

Specificatii produs

 • Acest produs nu are review-uri.
 • Cum notati acest produs ?
  Acordati numarul de stele corespunzator parerii dumneavoastra despre produs, urmarind explicatia din partea dreapta.
  • Excelent
   5 / 5
  • Reusit
   4 / 5
  • Mediu
   3 / 5
  • Convenabil
   2 / 5
  • Slab
   1 / 5