NOU! Casio lanseaza un nou tip de proiector fara lampa

 

NOU! Casio lansează un nou tip de proiector fără lampă care elimină stresul din sala de clasă, prin conexiune wireless cu un singur clic

Seria de proiectoare cu 4000 Lumen WUXGA şi caracteristici ale soluțiilor educaționale

Seria superioară XJ-S400UN

 

adăuga modelele XUX-S400UN și XJ-S400U la seria de proiectoare Superior, fără lampă cu mercur.

Caracteristicile soluțiilor educaționale sunt optimizate pentru sălile de curs echipate cu tehnologie, în care studenții utilizează în mod activ dispozitiv PC și alte dispozitive informatice. Acestea includ conexiunea One Click, care permite PC-urilor să se conecteze la proiector fără fir într-un singur pas; funcţia Moderator, care permite controlul colectiv al conținutului proiectat de la până la 40 de dispozitive; și Auto Projection OFF, care dezactivează automat afișajul proiectorului atunci când nu sunt detectate semnale de intrare.

 

Urmăriți aici modul în care soluțiile educaționale ajută în sala de clasă:

https://web.casio-intl.com/projector/educational_solutions/

Tehnologia informației joacă în educație un rol tot mai important. Aceasta necesită modalități mai ușoare și mai eficiente de a aduce tehnologii noi în sala de clasă.

Pentru lecțiile care utilizează proiectoare, dificultatea constă in a gestiona o gamă complexă de conectori pentru cabluri și adaptoare. Conexiunea wireless este ideală, dar configurarea complicată de până acum a fost o piedică majoră pentru ca aceasta să devină un standard.

 

Pentru a rezolva această problemă, Casio, ale cărui proiectoare sunt utilizate în peste 40.000 de școli din întreaga lume, a dezvoltat caracteristici specifice soluțiilor educaționale. Cu One Click, conexiunea wireless devine ușoară pentru toată lumea din clasă. Profesorii își pot începe lecțiile imediat, fără a avea nevoie de conectarea cablurilor sau de o configurare wireless complicată. Imediat ce elevii sunt conectați, funcția Moderator permite profesorilor să controleze PC-ul şi să proiecteze de pe propriul telefon sau tabletă. De asemenea, profesorii pot opera de la distanță PC-ul și proiectorul de pe dispozitivele smart, de tip telefon sau tabletă. Acest lucru le permite să circule între elevi pentru a facilita învățarea, nefiind nevoiţi să stea la un birou. Lecțiile se pot desfășura într-o varietate de formate, datorită conexiunii wireless. În plus, caracteristicile soluțiilor educaționale reduc activitatea managerilor IT din școli, care trebuiau să meargă din clasă în clasă, pentru a verifica proiectoarele, în cazul în care cineva uita să le închidă.

 

Soluțiile educaţionale de la Casio oferă un sprijin puternic profesorilor, permițându-le acestora să se dedice învățării de la începutul la sfârșitul lecției, eliminând stresul legat de utilizarea echipamentului.

 

Desigur, începând cu 2010, toate proiectoarele Casio au fost echipate cu o sursă de lumină cu laser și LED fără mercur. Acest lucru elimină inconvenientele de înlocuire a lămpii, iar sursa de lumină are o durată lungă de viață de aproximativ 20.000 de ore.

 

Caracteristicile soluţiilor educaţionale (ES)

■ Conexiunea One Click*

Proiecția wireless poate fi finalizată prin simpla apăsare pe pictograma dedicată pentru fiecare clasă. Este necesar mai puțin timp precum maruntisuri cum ar fi conexiune prin cablu, input switching și configurarea wireless. Crearea pictogramelor și configurarea conexiunii wireless pot fi gestionate în mod colectiv pe un browser, de către managerul IT.

* Este necesar să instalați C-Connection pentru PC-uri.

 

■ Funcţia Moderator

Profesorii pot controla în mod colectiv conținutul proiectat, de la maxim 40 de device-uri. Profesorii au posibilitatea să utilizeze propriul smartphone sau tabletă pentru a selecta și proiecta PC-urile elevilor de  oriunde din clasă. De asemenea, pot fi proiectate în același timp patru ecrane ale PC-urilor, ceea ce este util pentru compararea conținutului și pentru discuții.

 

■ PC Remote* şi proiector Remote

PC-ul de pe biroul profesorului și proiectorul poate fi controlat de la distanță de la smartphone-ul sau tableta profesorului, astfel încât nu este nevoie ca acestasă se întoarcă constant la birou pentru a opera PC-ul și nici să poarte un controler de proiector. Profesorul poate circula printre studenți pentru a maximiza procesul de învățare.

* Necesită instalarea C-Connection pentru PC și a receptorului MirrorOp pentru dispozitivele smart. MirrorOp este o marcă înregistrată a firmei Barco Inc.

■ Auto Projection OFF /Proiectare automată dezactivată

Dacă funcția de proiectare automată este dezactivată, displayul proiectorului se oprește automat când nu mai sunt detectate semnale de intrare. Acest lucru se întâmplă, de exemplu, atunci când aplicația de proiecție este închisă sau oprită sau dacă cablul este scos în cazul conectării prin cablu. Proiecția se reia imediat dacă proiectorul detectează din nou semnale de intrare în douăzeci de minute. Acest lucru elimină necesitatea de a activa și dezactiva sursa de alimentare a proiectorului la începutul și la sfârșitul lecțiilor. De asemenea, sursa de alimentare a proiectorului se va închide automat la douăzeci de minute după ce afișajul proiectorului este oprit. Acest lucru rezolvă pentru managerii IT problema legată de cei care uită să oprească alimentarea.

■ Alte caracteristici ale soluţiilor educaţionale

  • Timer invers: Afișează un timer vizibil în mijlocul ecranului pentru a arăta timpul rămas.
  • Template-uri: Sunt construite nouă template-uri utilizate frecvent în lecții. Imaginile originale pot fi, de asemenea înregistrate, pentru modelele care suportă conexiune wireless.
  • Modul Mirror: Imaginea proiectată orizontal se poate roteşte, ceea ce este convenabil în cazul anumitor mișcări.

Căutarea automată a intrărilor: pornirea alimentării după conectarea cablului inițiază o căutare automată a semnalelor de intrare pentru proiecție.

Proiectoare cu caracteristici ale soluţiilor educaţionale

 

 

Debutul seriei Superior de 4000-lumen, XJ-S400

Introducem noua serie Superior. Caracteristicile celor patru modele, XJ-S400UN / XJ-S400WN / XJ-S400U / XJ-S400W, includ:

  • Luminozitate de 4000 lumeni cu o nouă sursă de lumină R-Hybrid
  • Rezoluția WUXGA (XJ-S400UN și XJ-S400U) sau rezoluția WXGA (XJ-S400WN și XJ-S400W)
  • Zoom optic 1,7x
  • Reducerea zgomotului, design rezistent la praf, structura de răcire Advanced Cooling
  • Nu se înlocuiesc lămpile și filtrele, se elimină astfel neplăcerile și se economisesc bani.
  • Impactul asupra mediului este redus prin absența mercurului

 

Superior Series XJ-S400UN

 

Noile modele din seria Advanced și din seria UST

Casio va lansa, de asemenea, noi modele din seria Ultra-Short Throw (UST) și din seria Advanced,

 

ambele cu caracteristici ale soluțiilor educaționale.

 

Seria Ultra-Short Throw, XJ-UT352WN şi seria Advanced, XJ-F211WN

Opţional Wireless LAN Adaptor YW-41

Adaptorul LAN wireless YW-41 este necesar pentru a conecta proiectorul la punctele de acces ale rețelei wireless din şoli. De asemenea, YW-41 este necesar pentru a stabili o conexiune wireless directă între proiector si PC-uri.

 

Noua gamă de produse și caracteristicile soluţiior educaţionale

 

 

 

Seria Superior

Seria Advanced

Seria Ultra-Short Throw

 

XJ-S40

0UN

XJ-S4

00U

XJ-S400

WN

XJ-S40

0W

XJ-F211

WN

XJ-F21

XN

XJ-F10

1W

XJ-F1

1X

XJ-UT35

2WN

XJ-UT3

52W

XJ-UT31

2WN

ConexiuneaOne

Click

 

DA

---

DA

---

DA

DA

---

---

DA

---

DA

Funcţia Moderato

r

DA

---

DA

---

DA

DA

---

---

DA

---

DA

PC /

Projector

Remote

DA

---

DA

---

DA

DA

---

---

DA

---

DA

Auto Projection OFF

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

Auto

Input

Search

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

Countdown Timer

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

Template

s

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

Mod Mirror

 

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA

DA